Groots gevecht in Dark Orbit

| | Reacties (0)

darkorbitgevecht.jpg

Wow, wat een gevecht heb ik gehad in Dark Orbit. Ik werd aangevallen door een groot schip en ging niet ineens dood (zoals dat wel eerder gebeurde). Ik heb zelfs kunnen terugknallen zoals je hier op de foto ziet! Helaas was mijn tegenstander te sterk (of ik te langzaam), maar heel even heb ik genoten van ons gevecht. Ondanks de trieste nederlaag tegen deze uit Venus afkomstig schip!

Speel ook Dark Orbit met me mee!   

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 1 september 2009 11:48.

Eindelijk: gratis Internet op je Wii was het vorige bericht op deze weblog.

Een beginner in Seafight is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties