Microsoft wil met Zune gaan gamen

| | Reacties (0)

zune.jpg

De Microsoft Zune HD is Microsofts nieuwe speeltje. Het is een MP3/video/film speler en kan op internet. Net als de iPod touch dus. En net als de iPod touch kan de Zune ook spelletjes spelen. Project Gotham in de palm van je hand!

Microsoft wil met de zune de concurrentie aangaan met de iPod. Let wel, alleen in Amerika, Europa kan de pot op. Helaas, want vandaag werd bekend dat Microsoft ook games gaat uitbrengen op de Zune. En wel o.a. de lieveling Project Gotham Racing onder de mooie titel Project Gotham Racing: Ferrari Edition!

Naast een nieuwe Project Gotham Racing komen er natuurlijk nog meer games. Helaas heeft Microsoft nog niet veel bekend gemaakt, alleen twee nietszeggende titels Vans Sk8: Pool Service en Audiosurf Tilt. Het eerste wordt zeer waarschijnlijk een skatespel (duh) en de tweede iets met muziek (duh duh).

Of Microsoft het Zune project serieus gaat aanpakken (en dus in Europa gaat uitbrengen) is nog maar de vraag. Maar als ze nu eens enkele andere namen uit hun kast halen zoals Halo en Fable gaat het de goede kant op. Laat maar komen dat ding!


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 16 september 2009 13:50.

GameCore Arcade: Playboy press to play was het vorige bericht op deze weblog.

Niet zo erg subtiel: Ninja Gaiden Sigma 2 commercial is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties