Nintendo Wii naar 199 euro, PlayStation 3 blijft beter verkopen

| | Reacties (1)

wii.jpg

Voor een tweede week achter elkaar slaagt de PlayStation 3 beter te verkopen dan de concurrenten. Ruim 300.000 PlayStation's gingen over de toonbank afgelopen week. Dat is natuurlijk ruim minder dan de 550.000 van vorige week, het is nog steeds ruim beter dan de Xbox 360 die ook in prijs daalde (146.000 stuks) en de Wii (181.000 stuks). Nu zijn er signalen dat de Wii naar de 199 dollar gaat per 27 september!

Een hoge Sony medewerker schijnt tegen een winkelketen in Amerika gezegt te hebben dat de Nintendo Wii vanaf volgende week voor 199 dollar over de toonbank moet gaan. Deze prijsdaling van 50 dollar zal waarschijnlijk ook vertaald worden naar de euro zone. Of dit direct het geval zal zijn weten we niet, maar ga ervan uit dat je voor sinterklaas een Wii voor 199 euro kunt gaan kopen.

Sony doet het ondertussen netjes. Alweer ruim na de aankondiging dat er een nieuw en goedkoper PlayStation 3 model eraan zat te komen blijven de verkoopaantallen hoog. Hoe lang Sony dit weet vol te houden is natuurlijk maar de vraag, zeker als publiekslieveling straks echt voor 199 euro verkrijgbaar is.


1 reacties

Shortbull zei:

Teun, check even je forum. Ik heb daar een bericht achtergelaten. :)

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 22 september 2009 11:03.

PlayStation 3 best verkopende console was het vorige bericht op deze weblog.

Halo 3 ODST verkoopt 2 miljoen keer in 2 dagen is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties