Pokerfrustraties en 5 beginnerstips

| | Reacties (0)
poker4.jpg
Oei, dat is een grote pot hierboven. Meegaan met een all-in van mij was natuurlijk de goede keus maar de gast links naast me heeft wel erg veel mazzel met zijn full house. Damn, die 3010 fiches had ik wel kunnen gebruiken zeg! Willen jullie met mij mee pokeren, kik dan eventjes hier. Wie verder klikt krijgt met 5 beginners tips te zien.
Een vrij weekend, even lekker achter de poker pagina. Wie de volgende 5 tips in acht neemt, komt vast veel beter uit de bus dan ik. Let op, deze tips komen van mij (als niet poker prof) en zijn niet bedoeld om geld te verdienen maar om plezierig te pokeren.
  • Speel voorzichtig op je eerste hand. Heb je geen plaatjes, speel dan vooral niet. Als je past, dan kost je dat geen fiches. Dat geld natuurlijk niet bij de blinds, dan moet je wel inzetten en kun je dus iets gewaagder spelen.
  • Als je eenmaal tot de flop komt (de eerste 3 kaarten) is het belangrijk dat je of inzet (bet) of fold (wanneer een ander bet). De inzet van de ander moet je vrijwel nooit verhogen. Hij zet niet voor niks in. Ga alleen me als je een zeer goede hand hebt.
  • Leg nooit sterke handen weg. Gezien het plaatje hierboven zou je anders kunnen doen vermoeden, maar over het algemeen kun je beter in de game blijven. Zelfs als je all in moet.
  • Veel spelers zetten veel te veel in op redelijke handen. Een goede paar is nog geen gegarandeerde winst. Als je voelt wat de ander heeft (als hij bijvoorbeeld flink begint met inzetten zodra de heer komt) en je hebt hoger, ga dan mee in het enthousiasme van je tegenspeler en troef hem af met je hogere kaarten.
  • Let op de straat kansen. Straten komen regelmatig voor en ik ben er zelf meerdere keren achter te laat achter gekomen dat er een goede straat kans lag. Een 4, 6 en 8 is al goed voor een straat als je tegenstander de ontbrekende kaarten heeft. Houd daar rekening mee!
Met deze tips moet je een heel eind kunnen komen denk ik. Speel met me mee!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 27 september 2009 0:18.

Hoe corrupt zijn uitgevers en gamesites/bladen? was het vorige bericht op deze weblog.

Need for Speed Shift: nog meer ellende is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties