GameCore Arcade: Samorost

| | Reacties (0)
samorost1.jpg
Het is bijna weekend, dus hierbij een leuke tip als je je mocht gaan vervelen. Samorost (deel 1 en deel 2) is een prachtige point-and-click adventure game die je gratis op internet kunt spelen! Als bewoner van een kleine bijzondere planeet zie je in deel 1 een meteoriet op je afkomen. War zou er gebeuren als die tegen Samorost's planeet aan knalt? Dat moet jij zien te voorkomen.
Via een met foto's en geanimeerde wereld beland je met je schip op de andere planeet. Hier moet je proberen de baan van de meteoor te veranderen. Dit doe je door verschillende puzzels op te lossen. Wat doet die paterpijpende man daar toch en hoe werkt de skilift? Aan jouw de taak dat uit te zoeken.

De puzzels van Samorost zijn niet al te moeilijk. Het is een kwestie van klikken op de vreemde objecten en kijken wat er gebeurt. Dood kan je niet en een tijdslimiet zit er ook niet op. Dus relax en geniet!


samorost2.jpg
Samorost 2 is van hetzelfde laken en pak. In dit deel wordt de hond van Samorost gepakt en zul je die moeten terughalen. Volg de ontvoerders naar hun eigen planeet en red je hond!

Beide spelletjes zijn erg leuk voor het moment dat ze duren. Je zult niet uren lang vast zitten of walkthroughs moeten gaan raadplegen. Deel 2 is qua verhaal en graphics een stuk leuker, maar deel 1 is zeker een must om eerst uit te spelen. Speel deze en andere games op GameCore Adcade.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 16 oktober 2009 13:43.

Hoe slim zijn gamers? BNN zoekt het uit! was het vorige bericht op deze weblog.

Nieuwe Mario game? Charles zegt van wel! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties