Poker: geluk of wijsheid?

| | Reacties (0)
poker5.jpg
Poker, een spelletje van geluk of van wijsheid? Er zijn mensen die er bakken met geld mee verdienen, maar de meeste mensen verliezen toch vooral. Ook ik verlies helaas vaker dan dat ik win. Maar nu, ik had echt geluk vandaag! Of heb ik de wijsheid al te pakken? Speel met me mee op GameCore Arcade.
Er zijn natuurlijk van die verhalen. Mensen die heel rijk worden van online poker. Ze hebben een bepaalde strategie waarmee ze vaker winnen dan verliezen. Ze spelen aggressief maar sterk. En ze bluffen bijna nooit. Bijna, dus ooit bluffen ze wel. Geluk hebben ze niet nodig in hun strategie die ze hanteren. Die strategie heb ik echter nog niet gevonden. Al heb ik soms wel het idee dat het me steeds beter lukt om bij de laatste 3 te zitten.

Heb je zin om het eens tegen mij op te nemen? Ik speel onder de naam Teunvl, dus meld je aan en misschien kom je wel op GameCore te staan!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 3 oktober 2009 13:01.

De nadelen van download games op een rijtje was het vorige bericht op deze weblog.

Forza 2 v.s. Forza 3: Waar zijn de verschillen? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties