Klein relletje: Promo games te koop

| | Reacties (1)
promoxbox.jpg
Bovenstaand product is niet gemaakt voor de verkoop. Deze schijfjes, vaak zonder boekjes, worden naar game journalisten gestuurd zodat deze gereviewd kunnen worden. Echter, omdat vele blogs geen vast inkomen hebben verkopen ze deze vaak door. Meestal gebeurt dit via het internet maar Bashers vond zelfs een gamewinkel in leiden waar je ze kunt kopen. "Die jongen met dat soort games komt meestal één keer per week langs. Je moet gewoon regelmatig binnenlopen,” legt de verkoper uit...
Gameuitgevers en traditionele pers vindt het een trieste zaak. In de reacties op Bashers, onder wie veel industrie insiders en gameverkopers zitten, wordt verschillend gereageerd. De een vindt het normaal: "Dit gebeurt al jaren en je maakt mij niet wijs dat uitgevers dat niet weten." terwijl andere het ook een kwalijke zaak vinden.

Om welke zaak in Leiden het gaat vermeld het artikel niet, maar kijk eens goed rond in de tweedehands bakken en je vindt vast wel eens wat tegen een mooie prijs!

1 reacties

ee zei:

Promotional copies krijg je ook gewoon bij een console als je die in een pakket met games koopt. Dus niet alle games die zo in de winkel komen, zijn ook daadwerkelijk afkomstig van journalisten.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 29 januari 2010 12:21.

Nintendo verwees Project Natal naar prullenbak! was het vorige bericht op deze weblog.

Online spelletje: IQ test is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties