PlayStation 3 gekraakt!

| | Reacties (0)
playstation3.jpg
Jup, het is zover. Althans, het wordt beweerd. Al sinds de launch had Sony vrij spel met het uitbrengen van software. Illegale partijen konden geen PlayStation 3 ombouwen. Welnu, het kan nog steeds niet, maar de PlayStation 3 is wel gekraakt! Dat wil zeggen: binnenkort wel illegale games spelen op de PlayStation 3.
Met het bericht " have read/write access to the entire system memory, and HV level access to the processor. In other words, I have hacked the PS3" maakte geohot bekend dat hij de PlayStation 3heeft gehacked. 3 jaar, 2 maanden en 11 dagen duurde het voordat iemand dit kon. De hacker maakt echter nog niet bekend hoe hij het gedaan heeft. Hij wil Sony niet nu al de kans geven het probleem op te lossen.

Dat maakt het overigens ook een stuk lastiger om te geloven. Niemand behalve de hacker zelf weet of het echt waar is. Mocht het wel waar zijn en wordt de hack openbaar gemaakt, verwacht dan binnen enkele maanden mod chips en andere ombouw producten voor de PlayStation 3. Het ombouwen van de PlayStation 3 is misschien wel dichterbij dan ooit. De Nintendo Wii en Xbox 360 zijn al reeds gehacked en kunnen met een mod chip worden omgebouwd.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 26 januari 2010 13:56.

Hoe blijft Heavy rain leuk? was het vorige bericht op deze weblog.

Nintendo verwees Project Natal naar prullenbak! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties