Wanneer stopt Sony met Home?

| | Reacties (1)
locohome.jpg
En Sony lanceert weer een nieuwe ruimte voor PlayStation Home: Loco Island. Een ruimte geïnspireerd door Loco Roco. En, het moet gezegd worden, het ziet er verschrikkelijk mooi uit. Maar de grote vraag blijft knagen: wat moet je er mee?
Gelukkig heeft Sony wel een business model gevonden voor Home: je moet 3 euro dokken voor de toegang tot Loco Island. En daarvoor krijg je een super mooi eiland voor terug, compleet met Loco Roco's. Maar ik vraag me dan af: waarom had Sony niet gewoon een mooi nieuw 3D Loco Roco spel gemaakt dat er zo uitziet? Waarom moet dit Home gedoe nou? Speelt er iemand die dit leest wel eens op Home of?

Kortom: wanneer gaat Home kopje onder en gaat Sony zich weer concentreren op waar het goed in is: games? Met Home verkoop je geen console en zonder gebruikers wordt je ook niet rijk. Sony, kom op!

1 reacties

Dutch Target zei:

Home kopje onder? als je onderzoek had gedaan.Dan had je kunnen weten dat in het laatste kwartaal van 2009,Sony meer winst heeft gemaakt met micro krediet op home,dan met de verkoop van dvd`s en games samen!
En dan zeggen dat ze beter een nieuwe 3d loco hadden kunnen maken dan een home space? wat een vergelijking..Met home verkoop je geen consoles? Meer en meer vrouwen schaffen een ps3 aan alleen maar vanwege home.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 22 februari 2010 8:47.

De nieuwe Nintendo DS komt eraan? was het vorige bericht op deze weblog.

Waarom je je vriendin niet moet laten Xboxen... is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties