Niuew online multiplayer spel: Gamemonsters!

| | Reacties (0)
battlemon2.jpg
Er is een nieuw spelletje online: Gamemonsters! Aan het spel is hard gewerkt door mij en Sjors en nu kunnen we het eindelijk aan Nederland laten zien! Gamemonsters is live!

In Battlemon is het de bedoeling om een goede beheerder van jouw Gamemonsters te zijn. In dat opzicht lijkt het wat op Pokemon, maar Gamemonsters is toch wel wat anders. Je begint het spel zonder goud en je zult door het spelen van spelletjes credits moeten verzamelen. Deze credits kun je omwisselen bij de bank voor goud. Elke dag is de wisselkoers anders! Het is dus verstandig om te sparen en pas te wisselen als de koers hoog staat!

Met het goud kun je vervolgens een Gamemonster adopteren. Deze zul je ook regelmatig eten moeten geven, anders raakt hij of zij uitgehongerd. Ook zul je aanvallen moeten kopen om in de Battle Arena te kunnen overleven. In deze Battle Arena zul je moeten vechten tegen goede en minder goede tegenstanders.

battlemon1.jpg

Het leuke aan Gamemonsters is dat er vele statistieken zijn. Zo kun je als Battlemon speler richten op een topscore voor het spelen van spelletjes, het verzorgen van je Battlemon of het winnen van Battles! Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Gamemonsters is volledig Nederlandstalig, dus geschikt voor iedereen! Dus als je zin hebt, join in on the fun!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 5 maart 2010 10:54.

Filmpjes: Waarom je je vriendin een Wii moet geven was het vorige bericht op deze weblog.

Xbox Live Anywhere, wat moeten we ermee? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties