Nintendo 3ds: verbazing, verwondering en... hoofdpijn!

| | Reacties (0)

nintendo_3ds.jpg

Nintendo heeft het gedaan: de wereld verbazen met het eerste massa 3D consumentenproduct zonder 3D bril! We schreven er natuurlijk al eerder over, maar nu ligt de Nintendo 3DS dan ook echt in de winkels. De wereld verbaasde over de eenvoud van het apparaat, de 2 camera's waarmee 3D filmpjes en fotos te maken waren. Nederlanders waren overigens nuchterder, maar we vinden het toch een cool apparaat. Maar nu de berichten over hoofdpijn bij het spelen steeds harder worden, reageert Nintendo...

Er waren grofweg 2 soorten klachten over de Nintendo 3DS: 1, het apparaat liep regelmatig vast bij bepaalde games en 2, men kreeg hoofdpijn van het spelen van 3D games. In reactie tot het vastlopen van de Nintendo 3DS adviseerd Nintendo om de meest recente versie van de firmware te downloaden. Als dat niet helpt kun je bij de klantenservice terecht.

Over de hoofdpijn kwestie reageert Nintendo uitgebreider: "Bij alle soorten 3D-beelden (televisie, film et cetera) kunnen sommige mensen kleine ongemakken ervaren. Deze effecten zijn van korte duur en hebben geen blijvend effect. De meeste mensen kunnen doorspelen na een korte pauze. De Nintendo 3DS is ontworpen met een 3D-diepteknop waarmee gebruikers het 3D-effect zo kunnen aanpassen op een manier die ze het beste past voor optimaal plezier". Nintendo geeft tevens aan dat het apparaat met duizenden mensen getest is en dat er zeer weinig negatieve reacties waren.

Als jij nog problemen ervaart met de Nintendo 3DS dan kun je dat hieronder kwijt.


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 29 maart 2011 10:12.

GameCore Arcade: Achtung die Kurve Remake was het vorige bericht op deze weblog.

Nintendo 3DS: 3D dat echt werkt voor ruim 3,6 miljoen gamers is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties