De Mobiele Gaming Markt - Info Graphic

| | Reacties (1)

Mobiele gaming wordt steeds populairder. Van alle downloads voor een mobiele telefoon, zijn 70-80% downloads voor games! Voor iedereen die het nog niet wist, in de mobiele gaming markt gaat dit jaar bijvoorbeeld al ruim 8 miljard dollar om! Er wordt zelfs verwacht dat dit bedrag gaat stijgen tot wel 11,4miljard dollar in 2014 Een aantal interessante feiten zijn opgenomen in een info graphic.   

infographicgameindusMAIN.jpg
Uit de graphic blijkt dat 53% van de mobiele gamers vrouwen zijn. Verder is de mobiele gamer gemiddeld 28 jaar oud. Nog iets interessants is dat 81% van de games die gedownload worden voor de mobiele telefoon gratis zijn.  

De koning onder alle mobiele games, Angry Birds, is zelfs 140 miljoen keer gedownload! En dit bracht bij de gratis versie van Angy Birds 1 miljoen dollar op aan puur en alleen advertenties. Angry Birds is op de Android market gratis, terwijl er in de App Store nog wel geld voor gevraagd. Nu zijn er op de Android market sowieso volgens de info grapic meer gratis games an in de Apple App Store. 

Verwacht wordt dat de Android markt voor games de Apple App Store gaat inhalen in de hoeveelheid apps. Blackberry blijft wel ver achter op beide grootmachten. 

Dus bij deze mijn tip, neem een telefoon met Android als je wilt gamen op je mobiel!

1 reacties

FireStorm zei:

Kom je ook altijd Darkorbit uridium tekort?
Ik sms altijd de code:

BIG 5189110

naar 4004 en ik krijg steeds weer Uridium bijgeschreven, soms wel 12000 uri tegelijk; Fantastisch toch. Kan het zo vaak doen als ik wil.

Cu on DO server 5.
FireStorm

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Carlijn gepubliceerd op 28 oktober 2011 16:55.

Opvolger Xbox 360 komt in 2013 of 2014 was het vorige bericht op deze weblog.

Mario the Man! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties