Gaming in 2012

| | Reacties (0)
clipboard gaming 2012.jpg

Zo, 2012 is al weer een aantal weekjes oud. Hebben jullie je oude games van 2011 al gespeeld? Deze week een infographic over wat 2012 ons aan games gaat brengen en wat je zo al zou kunnen doen in de gamewereld. 
Is jouw gameagenda nog leeg? Nou pak een pen, want hij kan helemaal gevuld worden aan de hand van deze infographic. 
gaming 2012 mini.jpgJe hoeft komend jaar volgens de infographic niet stil te zitten, vooruit behalve de maand januari.
Januari: Deze eerste maand van het jaar mag je nog even rustig de games van afgelopen jaar spelen die je gemist had. 
Februari: Deze maand komt de PS Vita van Sony op de Amerikaanse markt, maar ook op de Nederlandse markt. 22 februari staat genoteerd als de dag. Samen met het spel komen ook een aantal games uit, namelijk Army Corps of Hell, Escape Plan en zo nog een aantal games. 
Maart: de drukste game-release maand. Deze maand staat momentueel nog genoteerd als de maand waar de meeste game-releases zijn waaronder, Mario Party 9, Metal Gear Solid 3d, Ninja Gaiden 3 en zo nog 12 anderen. 
April: In april nemen we even gas terug in de gamewereld. Maar een aantal releases staan gepland, namelijk A Game of Thrones, Prototype 2, Spec Ops: The Line en Xenoblade Chronicles. 
Mei: de meest verschrikkelijke maand zonder nieuwe releases. Hopelijk komen hier een van de releases die nog niet op datum zijn ingepland. Anders heb je alle tijd om de rest van de jaarlijkse releases maar eens te gaan spelen. 
Juni - Juli - Augustus - September zijn zoals elk jaar rustige maanden met enkele releases. Alleen gamejournalisten zullen het zwaar krijgen om van de ene gamefair te reizen naar de andere. Maar ergens denk ik dat ze dat niet heel erg zullen vinden. 
Oktober staat altijd voor een groot deel in het teken van de Halloween releases. Ook dit jaar wordt verwacht dat er een berg releases zullen komen. 
November: Call of Duty maand. Je ziet letterlijk het geld uit je portemonnee verdwijnen. 
December: the Game of the Year Awards maand en alle tijd om jezelf klaar te maken voor 2013! 

Verwacht de nieuwe Wii-controller maar ergens halverwege/einde jaar, aldus de infographic. De Wii U zou volgens de infographic wel eens gameveranderaar kunnen zijn, maar ik moet het nog zien. 

Leuke infographic met veel info over het nieuwe jaar. Maar de vraag blijft, wat lijkt jullie de tofste release van komend jaar? Laat een berichtje met je reactie achter hieronder! 

Wil je de infographic beter kunnen zien klik dan hier: Afbeelding bekijken


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Carlijn gepubliceerd op 19 januari 2012 17:18.

Games en reclame was het vorige bericht op deze weblog.

De PS Vita, een poging voor 5 tot 10 jaar! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties