De PS Vita, een poging voor 5 tot 10 jaar!

| | Reacties (2)
ps vita.jpg

Morgen wordt de nieuwe Vita gelanceerd. De makers van Playstation gaan uit een ontzettend lange levenscyclus, wel 5 tot 10 jaar voor deze nieuwe Hand Hold. 

Marketingdirecteur Guy Longworth zei in een interview met GameTrailers dat Sony uit ging van een levenscyclus van 5 tot 10 jaar voor de PS Vita. Sony wil van de Vita de meest populaire handheld ooit maken. Of dat doel bereikt gaat worden, ligt aan de start. Longworth rekent op een sterke lancering, maar hij geeft aan dat het wel een jaar of twee jaar kan duren voordat het uiteindelijke succes gemeten kan worden. 

Volgens Longworth zal het zeker niet aan de spelcomputer liggen qua succes. "Als je mensen die het ding in handen hebben gehad vraagt wat ze van de Vita vinden, dan krijg je overweldigende reacties die onze verwachtingen overtreffen." 

Een derde van de playstation bezitters geeft aan de nieuwe Vita straks wel te gaan kopen. Dit blijkt uit een poll van Playr2. Driekwart van de stemmers was positief over de lancering van de Vita morgen. Van de 32% die straks daadwerkelijk de Vita wil gaan kopen, geeft 22% aan deze in de eerste paar weken te gaan kopen. Bovendien heeft de helft van potentiële PlayStation Vita-kopers een PlayStation Portable en zes procent daarvan zegt zijn PSP te verkopen om de PS Vita te kunnen aanschaffen. Dit geeft aan dat mensen enthousiast zijn over de nieuwe Hand Held van Sony. De lancering is morgen, dus we zullen het zien. Ga jij de nieuwe Vita straks kopen? En wat vind jij van alle speculaties?  

2 reacties

Eric zei:

Wordt niks denk ik. De 3DS streeft hem wel voorbij.

Teun zei:

Ik vind de PSP Vita weinig vernieuwend. Het ziet er uit en voelt aan als een gewone PSP. Nintendo heeft dat beter gedaan met de 3DS, al is dat ook geen overdonderend succes. Kortom: zowel Sony als Nintendo moeten hard aan de bak om de handheld koning te worden!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Carlijn gepubliceerd op 21 februari 2012 20:39.

Gaming in 2012 was het vorige bericht op deze weblog.

Pong nieuws! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed