New Super Mario Bros 2 voor Nintendo 3DS

| | Reacties (0)


Dat doen die mannen van Nintendo toch weer goed voor elkaar. De New Super Mario Bros 2 voor de Nintendo 3DS werd afgelopen week via het lifestreamevent van Nintendo Direct aangekondigd. In het bovenstaande YouTube filmpje is te zien hoe dit gedaan werd. De media sprongen er als een bezetenen op. 
Saturo Iwata van Nintendo gaf bij de aankondiging geen specifieke details over het nieuwe spel. Op de video zijn een aantal fragmenten te zien. Er gaan al vele speculaties rond over het spel. De beelden bevestigen eigenlijk deze speculaties. Zoals bijvoorbeeld in het filmpje te zien is, kan Mario gebruik maken van de Super Leaf om te vliegen. 

Andere speculaties gingen over de 3d functie die Nintendo kan toevoegen aan het spel. Zo is op het einde van het filmpje ook een gouden mario te zien. Het vreemde is er eigenlijk alleen dat de gouden Mario op de achtergrond van het Mario spel lijkt te lopen. Een beetje vreemd, maar wel een mooie 3d toevoeging. 

De game zou zaterdagochtend aangekondigd worden. In de middag levert de zoekterm op Google al een kleine 15 miljoen hits op, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding. 

google hits nintendo 3 ds mario.jpg
De game gaat waarschijnlijk in augustus in Japan uitkomen. Zou het dan net zo'n grote hit worden als het al is tijdens de aankondiging? Wanneer de nieuwe game in Europa uitkomt is nog onbekend. Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Carlijn gepubliceerd op 21 april 2012 13:10.

Mario the Man! (Vervolg) was het vorige bericht op deze weblog.

Het effect van gamen op ons brein is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties