De beste game controllers voor je tablet

| | Reacties (0)

8_bitty_controller_final.jpgDankzij krachtigere processors en snellere interface kun je steeds beter games spelen op je tablet. Als serieuze gamer is de ervaring natuurlijk niet compleet zonder een goede controller. Vandaar dat we een overzicht geven in dit artikel van de fijnste tablet controllers.

 • Met twaalf knoppen en twee analoge sticks heeft de Steelseries Free veel weg van een standaard game controller, behalve dat deze een stuk kleiner is. Daarnaast is de Steelseries met accu slechts 54 gram en ligt daardoor extra fijn in de hand. Te gebruiken met Android en iOS tablets.
 • De iDroid is een handige controller omdat deze geen speciale app nodig heeft. Eenmaal je hem aansluit kan je er direct mee gaan gamen. Verder is dit een volledige controller met alle knoppen zoals je gewend bent en werkt het met Android en iOS besturingssystemen
 • Zijn bij jou de batterijen van je controller voortdurend leeg, dan is 60beat GamePad misschien wel de oplossing. Deze accu-loze controller voor iPads plug je in de audio ingang van je tablet. Dankzij een bijgeleverde splitter kabel kun je nog steeds gamen met koptelefoon op.
 • Wil je graag wat originelers dan ben je bij Zeemote aan het juiste adres. Deze mooi vormgegeven Android controller is gemaakt om met één hand te besturen, wat daardoor wel even wennen kan zijn.
 • De Nyko PlayPad Pro controller voor de serieuze gamer is overigens te gebruiken als muis voor de tablet. Dankzij de bluetooth aansluiting kan je deze dus ook als afstandsbediening gebruiken met je Android tablet.
 • Wil je niet alleen lekker gamen, maar typ je ook veel, dan is de iControlPad 2 jouw controller. Naast de controls om mee te gamen, heeft deze controller een volledig QWERTY toetsenbord. Hij is te gebruiken met Android en iOS en verschijnt binnenkort op de markt.
 • Heb je liever geen aparte controller, maar wil je toch beter spelplezier, probeer dan de Zehui Button Screen Controller. Door middel van kleine zuignapjes zet je zelf de controls op de tablet vast en haal je ze er vervolgens even makkelijk weer vanaf. Te gebruiken met je iPad
 • Gaat gamen voor jou slechts om één spel dan is de Duo Pinball perfect voor jou. Gemaakt voor de iPad, deze controller met flipperkast knoppen kan ook als een houder voor je tablet dienen. De Duo Pinball wordt geleverd met vijf gratis flipperkast levels.
 • Hou je van retro dan dan is de iCade 8-Bitty controller helemaal voor jou weggelegd. Met de felle kleuren en simpele knoppen is deze bluetooth gamepad haast niet weg te denken bij een potje Pacman. Te gebruiken met Android en iOS.
 • Is dat niet retro genoeg, tover je iPad dan volledig om in een mini arcade speelkast. Dankzij de ION iCade is dit nu mogelijk. Met authentieke joystick, controls en prachtige retro vormgeving, is dit een geweldige controller voor de échte game klassiekers fan.
 • En voor de Lenovo tablet liefhebbers zijn er de Lenovo Joystick en Striker. De batterij-loze joystick kun je overal op het touchscherm vastzetten en is meteen te gebruiken. Ben je met meerdere spelers, dan kun je tot vier joysticks tegelijk gebruiken. De Striker kun je over het touchscherm heen en weer glijden voor extra spelplezier (zoals voor bv. Air Hockey).

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 20 december 2013 12:56.

Gokken online was het vorige bericht op deze weblog.

Nintendo baas Satoru Iwata levert helft van zijn salaris in is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties