Recent in de categorie Algemeen

E3 2012: Booth babes overzicht

| | Reacties (0)
E3 2012 9.jpgZo, de E3 is weer achter de rug en al het gamenieuws hebben jullie natuurlijk allang gezien op andere websites. GameCore bewijst zijn toegevoegde waarde altijd met diepteanalyses, achtergronden, overzichten, infographics en (in dit geval) met een mooi overzicht van de beste booth babes van de E3! Klik snel verder. 

Consoles online: de keerzijde

| | Reacties (1)

playstation3.jpg

De actieve gamenieuws verzamelaars onder jullie weten het natuurlijk allang, maar er is crisis in het Sony kamp. Hackers zijn er namelijk in geslaagd om min of meer het complete PSN netwerk in de houdgreep te houden. Er is nu ook bekend gemaakt dat er privegegevens gestolen zijn, waaronder dus creditcard gegevens. Maar ook Microsoft waarschuwd gamers voor Xbox Live, al lijken de problemen daar minder groot.

Dan the Man

| | Reacties (0)


De vraag: als games nu eens realistisch waren is al vaak gesteld en met meerdere filmpjes beantwoord. Dit filmpje, Dan the Man, is ook een realistische interpretatie van een game! Het duurt bijna 6 minuten, maar toch wel de moeite!
crysis2.jpg
Het internet staat er vol mee: vergelijkingen tussen de grafische kracht van de Xbox 360 en de PlayStation 3. Welnu: Crytec, de makers van het multiplatformspel Crysis 2 weten het. Hun spel gaat er 'ietsjes' mooier uitzien op de PlayStation 3. Dit lijkt me genoeg voer voor de Die-hard fanboys om weer lekker heen en weer te gaan bashen. Hoe dan ook, de Cell processor kan simpelweg niet iets meer aan dan de PlayStation 3. Tevens voegd de geinterviewde eraan toe dat het ontwikkellen voor de PlayStation 3 nu niet veel moeilijker is dan voor de Xbox 360, iets dat in het begin van de PlayStation 3 nogal speelde. Sony kan dus opgelucht ademhalen. Maar PC bezitters, jullie hebben toch nog een mooiere versie!

Chick vermorzelt Starcraft beta key!

| | Reacties (2)
startcraftbetakey.jpg
Een tip voor alle Starcraft fans: blijf bij dit meisje uit de buurt! Ze is evil! Ze heeft het e-mail account van haar ex vriendje Brad gehacked en de starcraft 2 betakey in de papierversnipperaar gestopt! Te evil! Filmpje na de klik!

OnLive: de prijzen en de games

| | Reacties (0)
onlive.jpg
Voor wie het concept niet kent, OnLive (waar GameCore in April vorig jaar al over schreef!), is een nieuwe manier om te gamen. Het is geen nieuwe console, maar een online dienst. Games als Mass Effect 2 en Call of Duty moeten te spelen zijn via een online dienst. Servers van OnLive renderen de beelden en ontvangen de input van de gebruiker (welke kant je op beweegt, welke knop je indrukt). De gebruiker kan met een simpele PC of een heel klein kastje onder de TV altijd genieten van de beste graphics. Wel moet er natuurlijk voor betaald worden.15 dollar per maand voor de dienst, en nog meer om de games zelf aan te schaffen. Jaja, die OnLive servers zijn niet goedkoop!
sales10wk2010.jpg
Zie hier: de verkoopcijfers van de eerste 10 weken van 2010. Alle consoles zakken in na de zeer goede kerst verkopen. Dat kon natuurlijk niet anders. Zelfs Nintendo kan natuurlijk niet elke week 2 miljoen Wii consoles wegzetten. Maar nu alles weer rustig is, lijkt met me een mooie tijd om te kijken hoe de zaken ervoor staan.
battlemon2.jpg
Er is een nieuw spelletje online: Gamemonsters! Aan het spel is hard gewerkt door mij en Sjors en nu kunnen we het eindelijk aan Nederland laten zien! Gamemonsters is live!

GameCore ook te volgen via Twitter!

| | Reacties (0)
twitter.png
GameCore gaat met zijn tijd mee en is vanaf heden ook te volgen op Twitter! Mis dus niks van het laatste gamenieuws en de leukste commentaren en voeg GameCore toe op je twitter!

Toch nog Shenmue 3?

| | Reacties (0)
shenmue.jpg
Komt er dan toch een nieuwe Shenmue? Een vervolg op een van de duurste games ooit gemaakt? Sega laat een woordje vallen en de bom is gevallen. Is er dan toch nog hoop?