Recent in de categorie Gamemarketing en Social Media

Mario the Man! (Vervolg)

| | Reacties (0)
Maar in weinig gevallen heeft een videogame zoveel los gemaakt bij mensen. De Mario gadgets/filmpjes/units blijven opstapelen! Hier is weer een kleine selectie van wat ik ben tegengekomen op internet, maar ik blijf natuurlijk zoeken! 

Games en reclame

| | Reacties (0)
In de gamewereld wordt zoals eigenlijk overal gebruik gemaakt van reclame. Je ziet niet alleen reclame over games, maar vaak zijn games juist een middel om te adverteren. Deze zogenaamde game advertising kent ruim genomen drie verschillende vormen, around game advertising, in-game advertising en advergaming.   

Mario the Man! (deel 2)

| | Reacties (0)
Mario-over-the-years-super-mario-bros-21267611-259-194.jpg
Uit de eerste Mario the Man! kwam al naar voren dat Mario een manusje van alles is. Zoals uit het bovenste plaatje blijkt gaat Mario ook gewoon lekker met zijn tijd mee (alleen misschien niet qua outfit). Ondanks hij vroeger nog een klein 2d onderdeurtje was dat rende door verschillende werelden, is Mario ondertussen gegroeid tot een 3d karakter die zelfs aan golven en winterspelen doet. Gaat Mario nog meer met zijn tijd mee? Ja zeker!  

Mario the Man!

| | Reacties (3)
mario1.jpgAls er één gamekarakter is op de hele wereld die toch wel zo'n beetje iedereen kent is het natuurlijk Mario! Mario heeft in al meer dan 200 videogames meegespeeld. En Mario is echt een manusje van alles. Mario kan niet alleen goed lopen, springen en schildpadden en paddenstoelen afmaken in platformgames, maar kan ook racen, puzzelen, vechten en is ook nog eens goed in sport! En als je denkt dat dat alles is.. Mario is ook goed in zichzelf verkopen, Mario is goed marketing, Mario is goed in Social Media, maar Mario is vooral goed in entertainment. Dit is een van de delen over Mario en zijn positie in 2011. 

Over dit archief

Deze pagina is een archief van recente berichten in de categorie Gamemarketing en Social Media.

GameCore Weblog is de vorige categorie.

Geen woord teveel is de volgende categorie.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Gamemarketing en Social Media: Maandelijkse archieven

Rss feed