Recent in de categorie Nintendo 3DS

New Super Mario Bros 2 voor Nintendo 3DS

| | Reacties (0)


Dat doen die mannen van Nintendo toch weer goed voor elkaar. De New Super Mario Bros 2 voor de Nintendo 3DS werd afgelopen week via het lifestreamevent van Nintendo Direct aangekondigd. In het bovenstaande YouTube filmpje is te zien hoe dit gedaan werd. De media sprongen er als een bezetenen op. 
nintendo 3ds.jpg

De Nintendo 3DS heeft nu al een mijlpaal bereikt: de eerste 3D spelcomputer zonder bril is 3,6 miljoen keer verkoht. Dat zijn er ruim 1,1 miljoen in Japan, 1,3 in Amerika en 1,2 miljoen in Europa en de rest van de wereld. Dat is heel behoorlijk, voor een handheld van 250 euro. Ook leuk niuws (voor Nintendo en haar fans): er zijn ruim 9,4 miljoen games verkocht. Met name Streef Fighter 4 doet het goed.

nintendo_3ds.jpg

Nintendo heeft het gedaan: de wereld verbazen met het eerste massa 3D consumentenproduct zonder 3D bril! We schreven er natuurlijk al eerder over, maar nu ligt de Nintendo 3DS dan ook echt in de winkels. De wereld verbaasde over de eenvoud van het apparaat, de 2 camera's waarmee 3D filmpjes en fotos te maken waren. Nederlanders waren overigens nuchterder, maar we vinden het toch een cool apparaat. Maar nu de berichten over hoofdpijn bij het spelen steeds harder worden, reageert Nintendo...Sharp toont op een technologie beurs in Japan zijn nieuwste draagbare 3D schermen. Alles in dit filmpje maakt het duidelijk: Dit wordt het schermpje van de Nintendo 3DS. Het is aanraakgevoelig, perfect voor 2D en 3D content zonder brilletje, zowel horizontaal als versticaal, geschikt voor games en gaat ook nog eens dit jaar in massa productie. We hadden het eerder over de Nintendo 3DS en ook het 3D scherm van Sharp hebben we al genoemd. Als dit het niet wordt dan eet ik mijn weblog op!

Nintendo 3DS met echt 3D scherm?

| | Reacties (0)
sharp_lcd_bg.jpg
Nadat gisteren de wereld werd geïnformeerd over de Nintendo 3DS had iedereen, mee too, het over een 3D ervaring op een gewoon scherm, zoals dat in spellen op de gewone DS en in tech demo's al is vertoond. Maar nu komen er langzaam nieuwe geluiden. In dit artikel op Nederob wordt de technologie duidelijk uitgelegd. Het lijkt er dus op dat het echt 3D wordt, met dank aan Sharp's Parallax Barrier LCD technologie.

Nintendo 3DS, de nieuwste draagbare Nintendo!

| | Reacties (0)
nintendo3ds.jpg
Nintendo kondigt officieel aan: er komt een nieuwe, draagbare Nintendo console om de Nintendo DS op te volgen. De opvolger heet: 3DS en zal in staat zijn 3D beelden te produceren zonder brilletje! De tijden van de virtual boy herleven bijna, en met zo'n aankondiging kan het bijna niet anders dan tegenvallen. De Nintendo 3DS wordt tijdens de E3 geshowd en komt in 2011 op de markt.

Over dit archief

Deze pagina is een archief van recente berichten in de categorie Nintendo 3DS.

Nieuwsoverzicht is de vorige categorie.

Nintendo DS is de volgende categorie.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed