Recent in de categorie Nintendo Wii

wiiparty.jpg
De creatievelingen daar bij Nintendo. Na Wii Sports, Wii Play, Wii Music, Wii Fit en nog wat andere games, komt er nog een troef uit de koker van Nintendo: Wii Party. Alsof we na 8 Mario Party games niet genoeg hebben gefeest! Ze hadden ook geen kleuren meer over in het palet, want het woord 'Party' wordt grijs in Wii Party.

Mario Kart voor de Snes naar Wii

| | Reacties (0)
mariokart2.gif
De eerste en misschien wel leukste Mario Kart is vanaf nu verkrijgbaar in de Virtual Console op de Wii. Waarom het zo lang heeft geduurd weet niemand, maar eindelijk is ie beschikbaar in Europa voor 800 punten! Vanaf nu mag je dus echt de Snes de eeuwige rust gunnen, want nu kan ik me echt geen game meer bedenken die niet voor de Wii is uitgebracht!

Geen opvolger Nintendo Wii op komende E3

| | Reacties (0)
nintendowii.jpg
Verwacht op de komende E3 beurs, 15 tot 17 juni 2010, geen aankondiging van een Nieuwe generatie Nintendo console. Marketing manager Cammie Dunaway heeft zich hierover uitgesproken. De geruchten gingen de laatste tijd hard, ook over een aanstaande nieuwe DS. Maar dat is dus voorlopig niet zo. En waarom zou Nintendo ook? De Wii verkoopt nu beter dan beide concurrenten en bereikt bijna de 70 miljoen verkopen!

Is dit de boxart van Super Mario Galaxy 2?

| | Reacties (0)
mariogalaxy2.jpg
Is dit de nieuwe boxart van de nieuwe Galaxy game die Nintendo deze zomer wil uitbrengen? Een games.blog gebruiker merkt inderdaad terecht op dat het gebied rechts boven verdacht leeg is. Daar vpast precies het Wii logo in! Nintendo wil deze zomer al de nieuwste game op de Wii uitbrengen.

1 miljoen voor hacken Wii!

| | Reacties (1)
mariowii.jpg
Nintendo is de piraterij aan het aanpakken. Met een team van onderzoekers spoorde ze de eerste persoon op die New super mario bros Wii op internet had gezet. De aanklacht tegen de Australische jongen? Ongeveer 1 miljoen euro!

Trackmania komt naar de Wii

| | Reacties (0)
trackmaniawii.jpg
Trackmania komt naar de Wii! Voor de fans van Trackmania is dat natuurlijk goed nieuws, zij weten hoe cool dit spel van de franse makers wel niet is. Nintendo fans weten misschien ook dat er een DS versie is uitgekomen, maar echt succesvol was deze niet. Misschien dat Trackmania Wii voor de echte console doorbraak van deze game kan zorgen!

WiiWaa relletje: controller in de kont

| | Reacties (2)
wiiwaa.jpg
Een filmpje waarin een kind een controller in de kont stopt. Vervolgens blijk het een vrolijke kindergame te zijn: WiiWaa. De forum gangers bij NeoGAF konden er wel wat mee, maar het blijkt toch een serieus leuk kindvriendelijk spelletje te zijn. Het deed me een beetje denken aan het studentenproject OXO, alleen dan traditioneler. Wie overigens het gewraakte filmpje nog wil terugzien moet hieronder kijken. Op de officiele website is deze namelijk vervangen door een volwassen versie waarin de controller via de mond in het beest verdwijnt.

Nieuwe Mario game? Charles zegt van wel!

| | Reacties (0)
charlesmartinet.jpg
Wie de man op de bovenstaande foto kent is een echte insider. Wie zijn stem echter hoort weet het meteen: dit is Mario. Charles Martinet is al sinds Mario 64 de stem achter de dikke loodgieter. En hij heeft ook een twitter account met bijzondere uitspraken.

wii.jpg

Voor een tweede week achter elkaar slaagt de PlayStation 3 beter te verkopen dan de concurrenten. Ruim 300.000 PlayStation's gingen over de toonbank afgelopen week. Dat is natuurlijk ruim minder dan de 550.000 van vorige week, het is nog steeds ruim beter dan de Xbox 360 die ook in prijs daalde (146.000 stuks) en de Wii (181.000 stuks). Nu zijn er signalen dat de Wii naar de 199 dollar gaat per 27 september!

Eindelijk: gratis Internet op je Wii

| | Reacties (0)

nintendowii.jpg

Vanaf nu gratis te downloaden: het Wii internetkanaal. En voor wie voorheen 5 euro heeft uitgegeven aan het kanaal, ontvangt een gratis NES game. Opmerkelijk hoe lang Nintendo erover heeft gedaan om te beseffen dat dit heel erg nodig is!