Recent in de categorie Playstation 3

ps3slim.jpg
Het is raar maar waar: de Amerikaanse luchtmacht heeft 2.000 PlayStation 3's aan elkaar gehangen om een super computer te creëren! Deze hebben allemaal een Linux bestuuringssysteem en zijn in staat de vele complexe berekeninngen te doen die voor de luchtmacht nodig zijn. Met het schrappen van de Linux ondersteuning heeft de luchtmacht nu ineens een groot probleem als er een systeem kapot mocht gaan!

Deze controller heet Navigation controller:

| | Reacties (0)
navcon.jpg
PlayStation Move is de uber coole naam voor de nieuwe PlayStation controller. Maar hoe moest Sony deze 'sub-controller' nu noemen? Nunchuck zou zeker niet kunnen, nu de vergelijking met Nintendo wel erg duidelijk zou worden. Het hoge woord is eruit, de controller heet: Navigation Controller! Tja...

Sony gaat luisteren naar PlayStation fans

| | Reacties (0)
ps3slim.jpg
Sony is van plan meer te luisteren naar haar fans, getuige de nieuwe, officiële website waarin fans om ideeën wordt gevraagd. Willen gebruikers meer PlayStation Home, meerdere kleurtjes of Wii achtige controles? Die vragen circuleerde in de hoofden van het Sony top management. "Laten we het eens vragen wat ze zelf eigenlijk willen, die fans van ons" bedacht een van hen. En zo ontstond de nieuwe website. Wat blijkt, PlayStation 3 fans hoeven niet meer PlayStation Home, ze willen geen kleurtjes of nieuwe controllers. Ze willen gewoon cross-game voice chat en backwards compatibility! "Hoezo", denken Xbox 360 bezitter nu, "kunnen ze dat niet dan, op de PS3?"

Lang leve de kopieerdrift: PlayStation Move

| | Reacties (0)
ps3move.jpg
Dit is hem dus in volle glorie: de PlayStation 3 Move controller. Het ding ziet eruit als een toverstaf met een gekleurd balletje en er zit een extra controllertje voor de linkerhand bij. Waar kennen we dat concept toch van?
wolverine_home.jpg
Gisteren kreeg ik in een reactie op een blog post over PlayStation home een reactie dat ik wat meer onderzoek moest doen voordat ik iets op internet kwakte. Nu moet ik zeggen dat ik niet altijd alle bronnen raadpleeg, maar de beweringen in de reactie van 'Dutch Target' waren niet mis. Voor mij reden om zijn advies op te volgen en meer onderzoek te doen. Is PlayStation Home een succes?

Wordt het PlayStation Arc?

| | Reacties (0)
ps3magicwand.jpg
Gaat de Sony staf dan toch Arc heten? Sony schijnt de naam vast gelegd te hebben, aldus Bashers. Ze vinden het tevens geen toffe naam. Ik overigens ook niet. Maar was Magic Wand beter? Ik bedoel, de Wii is ook niet bepaald veelzeggend. We zullen het op de e3 wel horen of het Arc wordt, of niet. Microsoft (die zijn bewegings controller Natal heeft genoemt) en Sony zullen daar naar verwachting hun nieuwste controllers tonen.

Wanneer stopt Sony met Home?

| | Reacties (1)
locohome.jpg
En Sony lanceert weer een nieuwe ruimte voor PlayStation Home: Loco Island. Een ruimte geïnspireerd door Loco Roco. En, het moet gezegd worden, het ziet er verschrikkelijk mooi uit. Maar de grote vraag blijft knagen: wat moet je er mee?

PlayStation 3 gekraakt!

| | Reacties (0)
playstation3.jpg
Jup, het is zover. Althans, het wordt beweerd. Al sinds de launch had Sony vrij spel met het uitbrengen van software. Illegale partijen konden geen PlayStation 3 ombouwen. Welnu, het kan nog steeds niet, maar de PlayStation 3 is wel gekraakt! Dat wil zeggen: binnenkort wel illegale games spelen op de PlayStation 3.

Hoe blijft Heavy rain leuk?

| | Reacties (0)


Heavy Rain wordt op 11 februari gereleased. Heavy Rain hoeft denk ik geen introductie. Het wordt een interactieve film waarbij de speler verschillende keuzes kan maken. Niet door de film te onderbreken, maar door de opties te verweven met de beelden. Maar hoie blijft zoiets dan leuk? Bovenstaand filmpje geeft een saaie setting weer (vader helpt kind met huiswerk) maar het blijft toch enigsins boeiend. Voeg daar de striptease aan toe en je hebt misschien wel een game die de wereld verandert... Of een giga flop, dat kan ook nog natuurlijk!
wolverine_home.jpg
Sony, trek de stekker er toch uit! Het wordt echt nooit wat met die Home dienst van jullie. Gamers spelen liever games en vrienden zoeken kan vele malen sneller via het menu of in de kroeg. Degene die op Home zitten, willen geen spelletjes spelen. En dat met een PlayStation 3. Sony blijft PlayStation Home echter ondersteunen. Voor degene die erop zitten te wachten: Sony geeft gratis Wolverine zooi weg. Moet je eerst de trailer kijken in de Home Cinema. Krijg je wel van die stoere lange klauwen. Top hoor!